weblogo

06 429 19 559           info@allesgaatvanzelf.nl  

alles gaat vanzelf leanLean is een methodiek om bedrijfsprocessen gericht te verbeteren en concentreert zich op het reduceren van verspilling en het toevoegen van waarde. De centrale vraag is: hoe zorgt u dat de processen zoveel mogelijk (extra) waarde toevoegen vanuit de ogen van uw klant? In een Lean organisatie streven medewerkers voortdurend naar hogere kwaliteit, kortere doorlooptijden en minder verspilling van tijd en middelen.

Lean Management is gericht op het elimineren van verspilling in een proces, hierdoor kunt u flink kosten besparen, uw winst verhogen en uw klanten worden veel tevredener.

De Lean filosofie stelt samenwerken en respect voor medewerkers centraal, uw medewerkers zullen hier vast enthousiast van worden. 
Lean Management bestaat uit een aantal eenvoudige principes. Het in de praktijk brengen kan echter vroeg of laat meer moeite kosten, omdat het gedrag van zowel het management als de medewerkers zal moeten veranderen.

Lean implementeren: hoe doe je dat? Wij geloven heilig in deze filosofie en adviseren u graag bij de implementatie hiervan.