PMO

PMO’ers zijn vakkundige en gedreven professionals die alle puzzelstukjes samenbrengen bij de uitvoering van projecten. Ze kunnen ondersteunen, bemensen of inrichten, net wat een projectorganisatie nodig heeft. Een pmo’er zorgt ervoor dat er tijd en ruimte gecreëerd wordt om de juiste projecten te doen en dat deze op de juiste wijze worden uitgevoerd. Uiteindelijk zal het leiden tot grip op projecten en dus besparing.

Voor de onderstaande varianten kunt u:"Alles gaat vanzelf" inschakelen:

Projectsupport
Deze heeft zich gespecialiseerd op één of meerdere werkgebieden van het vak van projectsupport. Hierbij kunt u denken aan: projectplanning, project financiën, communicatie of risicomanagement

Projectmanagement-ondersteuner (medior)
Deze fungeert als rechterhand; ondersteunt administratief en organisatorisch en heeft verstand van projectorganisaties. Ondersteunt een project, programma of portfolio op operationeel niveau, op het gebied van planning, rapportage en project financiën. Draagt zorg voor de uitvoering van deze werkgebieden, registreert, signaleert en escaleert indien noodzakelijk, zodat de projectmanager en het projectteam kunnen excelleren.

Senior PMO 
Houdt zich vooral bezig met het optuigen of het professionaliseren van een centraal PMO.
Hij levert ondersteuning op tactisch en/of strategisch niveau. Is in staat om zelfstandig een projectsupportorganisatie (P3O) op te zetten.
Implementeert en bewaakt processen, procedures en de noodzakelijke tools & templates. Adviseert de projectorganisatie op het gebied van projectmanagement methoden, tooling en de inrichting van de processen.

Contactgegevens

Alles gaat vanzelf
Jacqueline Miltenburg
Wethouder Hollaan 5
3984 KA ODIJK
06-42919559

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www. allesgaatvanzelf.nl