Over ons

Over ons

Jacqueline is een doortastend persoon die zelfstandig kan opereren in verschillende projectmanagementrollen. Snel inzichtelijk maken van situaties en vraagstukken oplossen waar anderen niet meer uitkomen of voor projecten waar deadlines (om aan wettelijk gestelde eisen te kunnen voldoen) gehaald moeten worden daarvoor kan zij ingezet worden.

De uitvoering van een project of opzetten van programma’s wordt door haar met vol enthousiasme opgepakt waarbij ze zeker niet vergeet om de projectteamleden mee te nemen vanaf startup tot afsluiting van het project/programma en zal ook met hen op een zeer transparante manier communiceren. Projectteamleden die nog niet zo ervaren zijn met het uitvoeren van projecten op een projectmatige wijze zal ze coachend de weg wijzen.

Ze heeft al meer dan 20 jaar werkervaring, zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau in de diverse branches waar zij het overgrote deel in de wereld van ICT heeft doorgebracht waar zij in verschillende opdrachten advies heeft mogen gegeven aan opdrachtgevers en stakeholders in het verder optimaliseren van de organisatie.

Door haar ervaring in de diverse projectmanagementrollen kan ze redelijk snel schakelen. Het is voor haar geen probleem daar zij inmiddels de nodige ervaringen opgedaan heeft om te communiceren met de verschillende stakeholders (van hoog naar laag). Mensen die haar kennen weten dat ze niet afwachtend is, ze voelt zich vooral prettig in een omgeving waar pro-activiteit op prijs gesteld wordt. Prioriteren en alles doen om de door alle stakeholders gedragen oplossingsrichting binnen de gestelde tijd te behalen, dat is zij.

Jacqueline is klantgericht, communicatief sterk, kortom, de motor voor en achter projecten

Contactgegevens

Alles gaat vanzelf
Jacqueline Miltenburg
Wethouder Hollaan 5
3984 KA ODIJK
06-42919559

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www. allesgaatvanzelf.nl