Over ons

Als het gaat om het ondersteunen van programma- en projectmanagers en het aanbrengen van structuur in project gebaseerde omgevingen. Wat echt leuk is, is het opzetten, de inrichting en de uiteindelijke overdracht van bijvoorbeeld een PMO, waarbij tooling niet mag ontbreken. Een echte bouwer of verbeteraar en de collega's die op de winkel passen zijn ook beschikbaar. Verschillende omgevingen inmiddels ingezet zoals overheid, energie, telecom, financiële instelling, openbaar vervoer, bouw, consultancy, zorg, utiliteitsbouw, glastuinbouw en onderwijs.

Plannen, organiseren, ondersteunen maar ook adviseren over projectinrichting waarbij er rekening gehouden wordt dat er te allen tijden goed gemonitord kan worden op o.a. kosten, planning, risico/issues, scope/change, kwaliteit. 

Een sparringpartner voor de programmamanager maar ook voor de projectmanagers.

Gedreven collega's met een goed gevoel voor humor welke zich gemakkelijk bewegen binnen een organisatie en kunnen communiceren met de mensen om hen heen. Het werk is bij ons in veilige handen. U zoekt een uitstekende gesprekspartner voor stakeholders en - indien gewenst - een goede adviseur

Voor de mogelijkheden, kunt u ons bereiken op 06-42919559 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Contactgegevens

Alles gaat vanzelf
Jacqueline Miltenburg
Wethouder Hollaan 5
3984 KA ODIJK
06-42919559

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www. allesgaatvanzelf.nl